tirsdag 26. april 2016

Endelig!

På dag 60 kom overraskelsen. Wilma bar 11 små vidunder under sitt hjerte. Dessverre var en av jentene dødfødt, men vi har nå 7 gutter og 3 tisper. En sterk og livskraftig gjeng med god vekt. Wilma gjør en strålende jobb og elsker sitt nye liv. Hun stuller og steller med barna sine så det er en fryd. Rolig og omtenksom, en perfekt mor. Jeg har ikke hatt en tispe som har gått så inn for sin nye oppgave som henne. Jeg får se på barna og ta litt på dem, men hun vil ikke slippe dem ut av kassen. 
Hun har spist greit i dag, og gått en liten tur med Märtha, men hun hadde så dårlig tid hjem igjen at hun stod på trappa og hylte før vi kom oss ned til henne. 10 min var vist lenge å være vekke fra barna sine ❤️
Barna spiser og sover og spiser og sover. Det er deres eneste jobb så langt i livet 😊

Da 60 and she delivered. 11 puppies was her big secret. 7 boys an 4 girls. Sadly one of the girls was stillborn, so now we got 10 strong healty babies. Wilma is a great mother. She cares for her babies in a calm and loving way. She alouds me to watch them and cuddle a little bit, but she won't let them out of the crate. 
She's been for a little walk, And have eaten a bit, but she dosent like beeing away from the gang.
The puppies eats and sleep and eats and sleep, and that's it 😊



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar