onsdag 4. mai 2016

Ormekur nr 1.

I dag har valpene hatt besøk av Monika. Eller egentlig så ble det Märtha som tok over besøket. Hun synes valpene er helt ok og er passelig nysgjerrig på det meste som skjer med dem. Men når HENNES Monika kom og ikke bare ga oppmerksomhet til henne, ja da fikser hun det selv. Da setter hun seg enkelt og greit i fanget til Monika og passer på at det eneste Monika kan se, ja det er Märtha.
Men uansett, det ble kos på valpene og 😊
I ettermiddag har de fått første omgang med ormekur. Så blir det ny dose i morgen og på fredag. Det er nok mulig at noen blir litt dårlige i magen, men ormekur er en nødvendighet.
De har også vært på vekta, og størstemann er nå over 800g. Minstemann Mr. Lilla er rett oppunder 700g, så alle vokser og legger på seg som de skal.

Today Monika has been visiting. Märtha loves Monika and didn't want to share her with the puppies, so she just sat on her in the couch making sure she only saw her. But the puppies got their cuddling to 😊

They got their firsth worming today, and again tomorow and on Friday.
On the scale again the biggest one is now over 800g and little Mr Purple is close to 700g so they are all dubble since birth.

 
Miss Yellow the firsthborn 9 days 💖

2 kommentarer:

  1. Litt oppmerksom på hu førsta, uansett, flott utvikling på heile gjængen 😍

    SvarSlett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett